skip to Main Content

La Catalunya que ve

El pròxim 12 de maig se celebren eleccions catalanes. Catalunya necessita un govern d’esquerres que tingui capacitat de gestió per lluitar contra les diferents crisis que ens aborden, la democràtica, la de les desigualtats socials i l’emergència climàtica.

Ens cal un govern valent, que posi les necessitats de la gent al davant. Un govern que blindi els drets socials i els serveis públics, que aposti per una Catalunya amb habitatge accessible i assequible per a tothom, que protegeixi blinda una sanitat i una educació públiques i de qualitat.

Ens cal un govern transformador, que aposti per un model de país sostenible i que avanci en la transició energètica i en l’adaptació al canvi climàtic, hem perdut una oportunitat d’or i estem a la cua en la transició energètica, la mala gestió de la sequera també és un símptoma d’un govern que no ha sabut preparar-se.

Ens cal una Catalunya que aposti per una transició ecològica justa i que sigui capaç de generar llocs de feina dignes, que impulsi també la quarta revolució industrial. Una Catalunya de trens i de mobilitat sostenible.

Hem estat esperant durant massa temps aquesta Catalunya. Aquest 12 de maig, la Catalunya que ve serà una realitat, aquest 12 de maig Comuns Sumar.

Back To Top