skip to Main Content

Gent com tu

A finals del mes de maig se celebraran les eleccions municipals. En aquest butlletí heu pogut trobar informació sobre els partits que ens presentem i les persones que encapçalem la llista, les caps de llista.

Voldríem aprofitar aquest espai per a continuar-vos explicant el projecte polític amb el qual ens presentarem a les properes municipals i, sobretot, amb l’equip de persones que conforma la candidatura de Sant Just en Comú Podem, perquè creiem que el nostre no és un projecte personalista, és un projecte de la gent comuna.

Som una candidatura oberta d’esquerres amb ganes de sumar, amb experiència i amb ganes de constituir una força amb capacitat de liderar un projecte per als pròxims anys. Volem un Sant Just radicalment democràtic, socialment just, mediambientalment responsable, lluitador per la igualtat entre gèneres i opcions sexuals, solidari, lliure, honest, transparent, popular i participatiu. Un Sant Just valent, que dibuixa un futur esperançador.

I, com he dit, no és un projecte personalista, és un projecte amb qui tinc l’orgull de caminar plegats amb santjustencs i santjustenques compromeses amb el municipi, amb la gent que viu, amb experiència i, sobretot, amb moltes ganes i il·lusió. M’agradaria esmentar algunes d’elles:

L’Àfrica Parra, ella és educadora social, trenta-cinc anys treballant a l’administració local. Té experiència en la defensa dels drets socials i civils, dels drets dels infants i adolescents i de les persones LGTBI+.

La Clara Hott, ella és mestra d’educació primària, amb experiència com a docent a l’estranger i al Baix Llobregat. Porta anys implicada en entitats juvenils i culturals del poble mirant de construir un Sant Just millor.

L’Isaac Santana, comunicador de professió, fill polític del 15M i militant de Podem des de 2015. Activista amb els drets de les persones refugiades i implicat en diversos projectes de mobilitat local sostenible.

A ells, i a la resta de persones que han volgut sumar-se públicament i acompanyar-nos a la candidatura, els hi dono les gràcies per la implicació i l’esforç perquè Sant Just sigui per la gent com tu.

Back To Top