skip to Main Content

Tardor d’hivern

Aquest any, i fruit de l’acord pressupostari, des de l’Ajuntament estem posant marxa una programació cultural i d’oci dirigida als infants del municipi. Durant els mesos de maig, juny i principis de juliol ja vam poder gaudir del “primavera d’estiu”, un programa ple d’activitats, tallers, espectacles i concerts per als més petits de la casa, que des de l’Ajuntament valorem com a molt positiu.

I és per aquest motiu que de cara als mesos d’octubre, novembre i desembre, repetirem amb el “tardor d’hivern”, una nova programació dirigida a la infància de Sant Just. I, aquest cop, què hi trobarem? Doncs una mica de tot: cinema, tallers de treballs manuals, de cuina, de circ contacontes, espectacles familiars, activitats infantils… més d’una vintena d’activitats perquè els nostres nens i nenes siguin protagonistes, s’ho passin bé i aprenguin. Amb la voluntat política d’entendre el dret de l’infant a viure el seu municipi amb tota llibertat i plenitud, a poder gaudir també de la cultura i l’oci en condicions d’igualtat, com qualsevol persona adulta.

I és que a més, durant aquells dies, celebrarem dues dates molt importants: el 20 de novembre dia Mundial dels drets dels infants i el 30 de novembre dia internacional de la ciutat educadora. La celebració d’aquests dos dies anirà inclosa en aquesta programació, fent valdre la tasca que es desenvolupa des del municipi per a dotar de drets als infants i adolescents i per reivindicar un municipi que vol seguir donant oportunitats educatives a tothom i en condicions d’equitat.

I per acabar aquesta programació, al mes de gener, tindrem la cirereta del pastís: oferirem un Parc de Nadal durant els dies 2, 3, 4 i 5 de gener a la sala de dalt del Mercat, la sala Mercart. Una nova aposta d’aquest govern per a gaudir de les festes nadalenques en família.

Back To Top