skip to Main Content

Comença el nou curs

Després de l’estiu, a l’iniciar el mes de setembre, tot es torna a posar en marxa. Molts i moltes de nosaltres tornem a les nostres feines i a les nostres rutines i els infants i adolescents i joves tornen als centres educatius a emprendre les classes.

Vam marxar “de vacances” amb un molt bon regust de boca; vam celebrar la nostra Festa Major i va ser tot un èxit. Aquest 2022 va retornar la nostra Festa, es va poder veure i viure una Festa on a totes les activitats; a les diürnes, a les nocturnes, a les que es fan als carrers i a les places, a les de l’espai de barraques, a les que hem organitzat Ajuntament i a les que han organitzat entitats, a totes, hi va haver molta gent participant i gaudint d’un espai de retrobament, d’oci i de cultura. No era un repte fàcil i, en aquest sentit, aprofito per a felicitar i donar les gràcies a tots els col·lectius, entitats i persones que d’una manera o altra ajuden a fer-la realitat. S’ha aconseguit programar una festa diversa i inclusiva, pensada per a tots els públics, una festa feminista, una festa segura, una festa sostenible.

I ara tornem a arrencar un nou curs, tant pel que fa a l’educatiu com al cultural, esportiu i social… I és que en l’àmbit educatiu no hem estat precisament aturats per vacances, hem aprofitat aquests mesos per a fer diverses millores als centres de primària: reforma de lavabos i pèrgola al pati del Montseny, l’arranjament del pati del Canigó, la coberta del Montserrat i s’ha repintat l’escola bressol Marrecs. No m’agradaria deixar-me el més important, l’inici de les obres de la nova escola Bressol Mainada, que es posarà en marxa de cara el curs 23-24, reforçant el model 0-3 del municipi i que esperem que pugui donar resposta a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes.

Arrenquem, per tant, un nou curs amb molta força, moltes ganes i molta il·lusió, invertint en un model de poble on l’educació dels nostres infants i adolescents està al centre.

Back To Top